Nieuwsbrieven

Hieronder vindt u de nieuwsbrieven die tot op heden zijn uitgekomen. Wilt deze voortaan direct ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

Nummer 19 • april 2015

Interview met Jorien van der Velde en Lindy-Lou Boyette, beide onlangs gepromoveerd. Jorien van der Velde heeft onderzoek gedaan naar emotieregulatie bij mensen die een risico hebben voor het ontwikkelen van een psychose. Lindy-Lou Boyette heeft onderzoek gedaan naar de relatie tussen persoonlijkheidskenmerken en psychotische verschijnselen.

Lees de nieuwsbrief Download
Nummer 18 • oktober 2014

Interview met Nikie Korver
18 juni jongstleden is Nikie Korver-Nieberg aan de Universiteit van Amsterdam gepromoveerd op een onderzoek naar de relatie tussen hechtingsstijlen en een psychose. Hieronder leest u een interview met Nikie waarin ze vertelt over de uitkomsten van haar onderzoek.

Lees de nieuwsbrief Download
Nummer 17 • maart 2014

Interview met Kim Verweij
Onderzoeker Kim Verweij is 13 februari jongstleden gepromoveerd aan de universiteit van Utrecht. In haar onderzoek heeft Verweij bijna 1500 GROUP-deelnemers onderzocht. In dit interview leest ….

Lees de nieuwsbrief Download
Nummer 16 • december 2013

Hoe kan je de weerbaarheid tegen mogelijke stigma’s bij mensen die een psychose hebben (gehad) vergroten? Op deze vraag hoopt Catherine van Zelst, onderzoeker aan de….

Lees de nieuwsbrief Download
Nummer 15 • december 2013

Interview met Carola van Alphen, deelnemer aan het GROUP-project en bestuurslid van Anoiksis, de landelijke vereniging voor mensen met schizofrenie

Lees de nieuwsbrief Download

 

adminNieuwsbrieven